Post by saddcendiecorgio on Feb 6, 2022 10:47:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Коли я вперше грав у Criminal Case кілька років тому, це було весело, тепер для отримання додаткового вмісту додано елітний режим і режим колекціонування, щоб повторити справи, які вже були розкриті. Стає нудно, тому що для отримання зірки потрібно більше часу. Також є оголошення після пошуку місця злочину та пропозиція придбати цю гру, щоб видалити зазначену рекламу майже за 1000 ієн. Мабуть, розробники стали жадібними. Було б краще продати всю гру без енергії в Steam, я б купив її разом з рештою серії.
Це смішно !! Я граю в цю гру з дитинства!! До цього часу я не стикався з жодною проблемою. Я відчував себе дуже щасливим, оскільки гра пройшла гладко. Але зараз всюди реклама. До оголошень про випадки, після оголошень про випадки, до оголошень про розслідування, після оголошень про розслідування. Що це?? Якщо ця реклама дає вам гроші, принаймні ви повинні залишати рекламу дуже мало. Але що це за нісенітниця. Ця реклама змушує гравців, як я, втрачати інтерес до цього. Будь ласка, виправте це! Сподіваюся, ви зрозумієте наші почуття!
Скільки реклами вам потрібно показувати після кожного побаченого злочину, дійсно не хороша гра, якщо вам подобається реклама, вам сподобається ця гра, мій час дуже цінний, якщо ви виправите це, я можу перевстановити гру
Це найдурніша гра, в яку я грав у своєму житті. Я маю на увазі, коли ви дивитеся на це, ви думаєте, що це хороша гра, але це ні. Причина, чому я думаю, полягає в тому, що коли ви збираєтеся досліджувати частину інформації, ви повинні мати зірки для неї, а якщо у вас закінчиться, ви повинні повернутися назад і пройти рівні, які ви вже пройшли, щоб досліджувати. я обов'язково видаляю цю гру!
Це занадто нудно, і для вирішення однієї справи потрібно занадто багато часу. І вам потрібно зробити те ж саме, щоб отримати зірку за нову підказку
Цей розробник більше цінує свою гру. 8 доларів за це смішно завищена ціна. Забагато реклами. Кількість реклами в грі вражає. Було б не так погано, якби вони не зупиняли вашу музику щоразу, і ви могли б просто дозволити відтворювати, але це надто клопоту з просуванням кліків.. Гра в порядку, але випрошування грошей, змушуючи таку кількість реклами в горло трохи смішно
Criminal Case – Додатки в Google Play
дійсно хороша гра, дуже приємна і добре зроблена. Моя єдина проблема полягає в тому, що він настільки енергетичний голодний, і енергія потребує дуже багато часу, щоб повернутися. ви отримуєте 110 енергії, і кожен рівень займає 20 спроб, і ви відновлюєте лише 1 енергію кожні 2 хвилини, вам потрібно близько 4 годин, щоб отримати повну енергію, і лише близько 5-10 хвилин, щоб використати все це.
Нема Української. Відаляю,але можна згадати свою англійську
Будь ласка, виправте гру. Я вже очистив свою пам’ять, але все ще не можу завантажити. Усі люди, які шукають розробника, щоб виправити це. Я дуже люблю грати в цю гру, але раптом не можу завантажити для наступного випадку. Дякую
У когось ще є проблеми з цією грою? Я граю в неї щодня. Вчора все працювало нормально. Минулої ночі я пішов грати в неї, і вона не відкривається. це просто сірий екран. не можу зрозуміти чому. всі інші ігри про кримінальні справи працюють так само. що відбувається. Я граю в неї на FB і вже багато років маю бджіл. це просто відбувається на моєму ноутбуці. де я граю. Це з’являється на вашому телефоні. Допоможіть, будь ласка
Зробіть російську мову.
Після мого досвіду змінюю свою оцінку на 1 зірку. Я грав у цю гру кожен день, цілий день протягом досить довгого часу. Одного дня нізвідки всю мою гру було видалено. Стер всі мої покупки та повернув мене до рівня 1. Я надіслав розробникам гри електронний лист із поясненням, що сталося. Я отримав автоматичну відповідь про те, що багато запитань є на сторінці поширених запитань (я перевірив, і там нічого не сказано про видалені ігри), і дякую за гру, і що це була єдина відповідь, яку я отримав.
Встановлено 2 дні тому. Сподобалося, поки я не зрозумів, що якщо у мене немає друзів у Facebook, які грають у цю програму, я не можу перейти на рівень 3, оскільки мені потрібні 3 друзі, щоб надіслати мені звіт. По-перше, я не прив’язую ігри до свого облікового запису FB. По-друге, я не маю наміру приставати до людей зі свого списку друзів з метою розвитку моєї гри. Примушувати людей турбувати інших ігровими запитами дуже неправильно. Від нього пахне тонко завуальованою та поганою спробою отримати доступ до інших через чийсь список друзів. Видалення.
Була гарна гра, але зависання екрана на моєму телефоні, на якому написано "купити за 7,99", не змусить мене платити за цю гру, вибачте. Це біль, що мені доводиться виходити з гри та перезапускати її, щоб продовжити гру.
Я граю в цю гру вже багато років, вона єдина в своєму роді. Рекомендую для відділу поліції та всіх, хто вивчає криміналістику. Це дуже цікаво. Хороша робота
Гарна гра, але вона змушує вас додати друзів, щоб розблокувати наступну справу. Мені потрібно чекати 24 години, тому що ніхто з моїх друзів не грає в цю гру. 1 зірка, доки ви не знімете це обмеження.
Було весело, поки воно не виходило.
Criminal Case Pakikipagsapalaran xkl
Скачати Criminal Case: Supernatural Investigations на ...
5 кращих VPN для Android у 2021: перевірено доступ до ...
Погано що не є українською((((
Багато реклами. Іноді ви просто натискаєте на щось просте, як-от карту, і отримуєте рекламу -_- Якщо ви хочете грати повільно, грайте в цю гру. Я насправді хочу розгадувати таємниці, а не знаходити одні й ті ж предмети в одній кімнаті 10+ разів, щоб отримати 2-3 зірки. Це також гра з використанням енергії, тому щоразу, коли ви знаходите предмети, ви використовуєте 20 енергії. Ви отримуєте лише 110 енергії, принаймні на початку. Вся ваша енергія витрачається менше ніж за 10 хвилин гри. Я відмовляюся платити їм за енергію, щоб робити рівні знову і знову.
планшети ipad samsung. ipad samsung tablets. Як ми вже згадували в інших випадках, 2016 рік став ... Дізнайтеся більше про Criminal Case, гру, натхненну CSI
завантажив його на свій Chromebook, але мій Chromebook не є сенсорним екраном, і він не дасть вам можливості обійти підручник. Не можу відтворити його на своєму комп’ютері, тому що він хоче, щоб я зменшував масштаб пальцями, коли я не можу . Дайте йому можливість пропустити підручник. Не все, на що ви можете завантажити ігри з PlayStore, є сенсорним екраном.
Я люблю цю гру! Поставив би йому 5 зірок, але він не підключається до Facebook і каже щось на кшталт «Я не маю зв’язку, і я знаю, що маю». 2 різних Wi-Fi і мій 4G, і він не працюватиме на жодному! Виправте це, і я буду одним щасливим «офіцером». 😉
Criminal Case Dobrodružné xvn
Зазвичай я не пишу відгуки, але, бачачи, наскільки негативні деякі відгуки, я передумав. Ця гра чудова. Справді оригінально. Це не нескінченна гра, але це також не поспіх. Він повністю підходить для людей, які люблять складні ігри, але зазвичай мають напружений графік. Ви просто зайшли б і продовжили з того місця, звідки вийшли. Що стосується часу, необхідного для досягнення результату, ви повинні розуміти, що не кожен може годинами грати в ігри. Тож будь ласка, давайте будемо більш вдячні.
See related help articles on OneDrive for Android or OneDrive for iOS. ... The Criminal Cases Review Commission will investigate and consider cases of
Дуже цікаво грати
Нема української або російської мови
newcriminalcode.org.ua/criminal-code. ... «Пригоди Гекльберрі Фінна» 1884 р., автор Марк Твен; 3) пригодницька повість (за іншими виданнями роман)
Мені подобається гра, я граю вже кілька років. Однак останнім часом реклама пішла з-під контролю. Я розумію, що це безкоштовно, і повністю розумію, що перегляд реклами має переваги, як-от більше енергії, більше бонусних обертань тощо, але спливаюча реклама після кожні 2 відтворення сцени — це смішно. Просто думав, що ви повинні знати, чому ви втратили довготривалий стабільний гравець. Я буду перевіряти кожні кілька місяців, щоб побачити, чи не було змінено. Є так багато хороших варіантів ігор із прихованими предметами, цей того не вартий
Насправді мені сподобалася гра. Єдине, що мені не подобається, це зарядка енергії в автономному режимі. Як я можу грати в гру, якщо мені не вистачає енергії, і вам доведеться чекати кілька хвилин, поки вона поповниться? Будь ласка, вирішіть це... Щоб я поставив вам п’ять зірок.
Apple sued for gay emoticons in Russia | ZMINA
Насолоджувався програмою, навіть з дратівливою рекламою, поки вона не з’являла рекламу в прямому секс-чаті. Я продовжував намагатися закрити рекламу, і вона продовжувала встановлюватися сама. Я подумав, якщо це асоціюється з секс-чатами, то це не для мене. Видалив усі програми кримінальних справ, які у мене були.
(PDF) Forensic Odorology and the Cognition of Natural Science
Це справді чудова гра ... це також захоплююча гра ... мені дуже сподобалося ... але з'являється лише одне prblm - вам потрібно почекати, поки ваш енергетичний батончик заповниться ... або вам доведеться заплатити, щоб отримати енергію бар заповнений.. а не те, що це хороша програма ...ви можете розважатися ..коли вам нудно з іншими речами
Чудова гра з гарним сюжетом
Добре, я зазвичай оцінюю кримінальну справу 5 зірок, але не цю. Нудно, на відміну від інших. Забагато доповнень ... ..... Важко . Просто виправте все це, але, будь ласка, не розчаровуйтеся, я просто "міс жорстке обличчя"
Я залежний, але я розумію, що розтин і виявлення речей займають більше часу в реальному житті, але ви починаєте місце злочину, потім чекаєте аналізу речей, а потім ви повинні чекати, поки ваша енергія поповниться. Отже, коли ви почнете, у вас буде 3 дні пізніше. Мені подобаються ті проблеми, які я особисто маю з грою.
Cooking Joy 2 Simulation elf
Раніше мені подобалося грати в цю гру, але тепер Facebook хоче додати файли cookie, які я не хочу, я також не можу погодитися, оскільки спливаюче вікно не відповідає екрану, чому, до біса, Facebook не може перестати хотіти руйнувати хороша гра, я вже багато років граю без них. Схоже, мені доведеться видалити його, щоб зупинити Facebook та їхні файли cookie 😒
Зробив, будь ласка, російською мовою
Я вже давно граю в Criminal Case і мені подобається грати в цю гру. Я помітив, що за останні пару днів значення на колесі змінилися. Енергетичний простір на колесі зменшився з 50 до 20, монети зменшилися з 5000 до 1000. Чому це було змінено?
criminal proceedings as an electronic file, and the procedural interaction of the subjects of proceedings in an electronic law enforcement environment.
Колись я грав у цю гру на Facebook. І одна з моїх стратегій полягала в тому, що я збирав якомога більше зірок, щоб я міг досить швидко просуватися в гру. Я люблю головоломки, графіка гарна, але цього разу я зберіг 14 зірок, а потім пішов грати в неї наступного разу. день, а у мене було лише два. Куди поділися мої зірки!!! Для просування сюжету потрібні зірки. Я витратив свій час, граючи в цю гру так, як я в неї грав, тому я її видалив.
Мені подобається ця гра, тому що я люблю грати в кримінальну гру, вони навчають вас, як зловити поганих хлопців у в'язниці
Реклама
Прикольна гра
Criminal Case Seikkailu wij